Час за родители в ОУ "Йордан Йовков"

Родителите на учениците от IIIб клас вчера проведоха учебен час ...вместо децата си. Темата на урока бе "Какво знаем за Васил Левски". Родителите показаха знанията си за живота и делото на Апостола с помощта на най-съвременни образователни технологии.

Използването на интерактивната образователна система Енвижън превърна часа в приятно и интересно занимание за родителите, така както това се случва и в учебните часове с техните деца.

В края на часа децата от IIIб демонстрираха на родителите си най-новата образователна система - Джъмпидо, която превръща часовете в интересно и занимателно състезание, съчетаващо умственото натоварване с физическа активност.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/yovkovpl/public_html/media/widgetkit/widgets/gallery/styles/wall/template.php on line 12

ОУ "Йордан Йовков" е водещо учебно заведение в Плевен и едно от първите в страната в използването на иновативни образователни технологии. С тяхна помощ учебните часове се превръщат в интерактивно забавление, което ангажира изцяло вниманието на децата и повишава многократно възприемането на учебното съдържание.

Новите технологии повишават интереса на учениците и увеличават ефективността при възприемане на учебното съдържание, превръшайки децата в активни участници, а ученето – в забавно състезание.

Google+