Достойно представяне

Ваня Кунчева и Ирена Каленска

На 8-10 май в град Шумен се проведе националния кръг на олимпиадата по гражданско образование. В него участва Ирена Каленска от IV клас, която се представи отлично като защити проект "Училище за родители".

 

По този проект се проведоха уроци с родителите на ученици от II –а и II-б клас на теми:"Как да общуваме с децата по време на празник","Здравословно хранене на учениците от 1-4 клас" и „Как да възпитаваме децата".

Уроците бяха приети с интерес от родителите, които споделиха ползата от тях и изразиха желание инициативата да продължи и по други теми.

За Ирена Каленска и учителката, която я подготви за олимпиадата – г-жа Ваня Кунчева, участието в Националния кръг на VIII олимпиада по гражданско образовние е висок успех, постигнат с много труд и изпълнени дейности. През последните години класираните за национален кръг проекти са много силни и качествени, а разликата в резултатите на участниците - минимална.
Ирена Каленска и КрисияВ реализирането на дейностите по проекта участваха и Наталия Отова, Виктория Добрева и Александра Петрова от IV клас и Деница от IV клас.
Освен гордостта от успешното представяне, Ирена и учителката и се завърнаха с емоциите от участието на олимпиадата и от срещата с Крисия – представила България на детската Евровизия, с която Ирена си направи снимка.
„За пети път в педагогическата ми практика успявам да подготвя ученици, които достигат до националния кръг на тази олимпиада. Щастлива съм, че го правя, защото гражданското образование на нашите ученици е важно за облика на младия човек, в чиито ръце е бъдещето на България " – споделя г-жа Ваня Кунчева.

Google+